Hoe update ik de firmware van mijn monitor?

Toegepast op VP2458, VP2771, VP2785-4K, VP2468, VP2768, VP2768-4K, VP3268-4K VP3481, VP3881, VP2468a, VP2768a, VP3481a

Om de firmware te updaten, installeer dan vDisplay Manager op uw computer en doe het volgende:

1. Klik op het Advanced submenu en klik vervolgens op Information.

2. Sluit de USB-kabel tussen uw computer en monitor aan.

3. Sluit uw PC/laptop op het internet aan. Klik vervolgens op Update en wacht totdat het updateproces compleet is.

Laatst gewijzigd: jan. 2021

LCD scherm Ondersteuning

General Questions

Neem contact met ons op

Neem rechtstreeks contact met ons op als het niet gelukt is om de antwoorden en oplossingen voor jouw ViewSonic producten te vinden.