Hoe stel ik de stroom- en menuvergrendeling in?

Op sommige monitoren is er een aan/uit knopvergrendeling die de aan/uit-knop in de AAN stand vergrendelt.

Er is ook een menu vergrendelingsfunctie die het OSD-menu (On-Screen Display) kan ver- en ontgrendelen.

Stroomvergrendeling: Voor stroomvergrendeling houdt u zowel de [1] knop als de pijltjestoets omlaag voor 10 seconden ingedrukt.

OSD menuvergrendeling: Voor OSD-vergrendeling houdt u zowel de [1] knop als de pijltjestoets omhoog voor 10 seconden ingedrukt.

Let op: Als u dezelfde knoppen nog eens 10 seconden ingedrukt houdt, wordt de functie ontgrendeld.

Als u soft-touch knoppen op het voorpaneel hebt, zijn deze gelabeld zoals hieronder afgebeeld (Afbeelding 1).

Afbeelding 1

Om het OSD-menu (On-Screen Display) te ver- of ontgrendelen:

Afbeelding 2

Om de stroomknop te ver- of ontgrendelen:

Afbeelding 3

Als uw OSD-knoppen zich aan de achterkant van uw paneel bevinden, worden ze als volgt gelabeld:

Afbeelding 4

Om het OSD-menu (On-Screen Display) te ver- of ontgrendelen:

Afbeelding 5

Om de stroomknop te ver- of ontgrendelen:

Afbeelding 6

Als uw paneel een Joy-toets heeft zoals in de afbeelding hieronder, kunt u de volgende instructies volgen:

Afbeelding 7

Om het OSD-menu (On-Screen Display) te ver- of ontgrendelen:

Afbeelding 8

Om de stroomknop te ver- of ontgrendelen:

Afbeelding 9