Hoe kan een flikkerend beeld worden opgelost?

1. Zorg ervoor dat de signaalkabel stevig is aangesloten.
  2. Probeer een andere video-ingangsbron, kabel of apparaat om het te controleren.
  3. Controleer of de huidige resolutie en vernieuwingsfrequentie die op de grafische kaart of videobron zijn ingesteld, compatibel met de projector is. U kunt de video over het instellen van de vernieuwingsfrequentie raadplegen. How to change the refresh rate in Windows 10 (2020)
Laatst gewijzigd: jan. 2021

Projector Ondersteuning

General Questions