Hoe zet ik de OSD draaifunctie op automatisch wanneer deze in het OSD-menu grijs wordt weergegeven?

Selecteer tijdelijk een andere OSD rotatie optie en stel vervolgens de optie Auto opnieuw in. Als de optie nog steeds grijs is, pas dan All Recall van het OSD Setup Menu toe. 

 

 

Laatst gewijzigd: jan. 2021

LCD scherm Ondersteuning

General Questions

Neem contact met ons op

Neem rechtstreeks contact met ons op als het niet gelukt is om de antwoorden en oplossingen voor jouw ViewSonic producten te vinden.