Ondersteunen USB-poorten van VP2468 modellen het opladen van Apple apparaten?

• De 4 USB-poorten ondersteunen het opladen van Apple apparaten van 5V 900mA.
  • De vierde downstream USB-poort (2.1A) kan het opladen van apparaten ondersteunen terwijl het scherm in de “standby mode” staat, maar alle andere poorten laden alleen apparaten op als het scherm op “on” staat.

Vanaf 11 december 2020 ondersteunen VP modellen de onderstaande stand-by modellen met oplaadfunctie via 2.1A USB-poort van de monitor:

VP2468/ VP2468a/ VP2768/ VP2768a/ VP2785-4K/ VP3268-4K/ VP3881