Kan ik Airplay gebruiken om een ViewBoard scherm op een cross subnet te spiegelen?

Ja, gebruik vCastSender iOS en toets de verbindingspincode op het scherm in.   Open vervolgens het Control Center via het iOS-apparaat en klik op AirPlay Mirroring.     U zou nu een apparaat met het voorvoegsel “Cast-XXXX” moeten zien. Selecteer deze.     Voer het “AirPlay Wachtwoord” in om uw iOS-apparaat uw ViewBoard te doen spiegelen.

vCast Ondersteuning

AirPlay application