Hoe kan ik het scherm van een mobiele telefoon/tablet draadloos naar een smart projector spiegelen?

Volg de volgende stappen:

1.Sluit uw apparaat en projector op hetzelfde WiFi netwerk aan.

2.Ga op de projector naar Home > Screen Mirroring. Rechtsboven wordt de apparaatnaam van de projector weergegeven. (Bijv. "ViewSonic PJ-XXXX")

3.Doe het volgende op uw telefoon/tablet:

iOS:

1. Open het vervolgkeuzemenu.
  2. Selecteer het “Screen Mirroring” icoon.
  3. Kies “ViewSonic PJ-XXXX”.

Android:

1. Download en installeer de “Google Home” applicatie en open het.
  2. Scrol om de app te verfrissen en wacht 30 seconden.
  3. “ViewSonic PJ-XXXX” zal nu zichtbaar zijn. Selecteer het.
  4. Kies “Cast my screen”à”cast screen”à“Start Now”.

Laatst gewijzigd: jan. 2021

Projector Ondersteuning