Wat is het verschil tussen firmware upgrades van OTA- en USB-drives met IFP/CDE/EP?

Als u OTA gebruikt om firmware te upgraden, bewaart de IFP/CDE/EP alle instellingen en gegevens. 

 

Als u een USB-drive gebruikt om firmware te upgraden, zal de ICP/CDE/EP alle instellingen en gegevens verwijderen.

Laatst gewijzigd: jan. 2021

Commercial Display Ondersteuning

General Questions Interactive Flat Panel

Neem contact met ons op

Neem rechtstreeks contact met ons op als het niet gelukt is om de antwoorden en oplossingen voor jouw ViewSonic producten te vinden.