Hoe kan ik de versies van de stuurprogramma’s van de grafische kaart in Windows controleren?

 

 

1.Open "Device Manager" onder "Control Panel".

2. Zoek de beeldschermadapters en klik er twee keer op. Klik vervolgens twee keer op het weergegeven apparaat:

 

3.Selecteer het tabblat Driver, dat de versie van het besturingsprogramma weergeeft.

 

 

Laatst gewijzigd: jan. 2021

LCD scherm Ondersteuning

General Questions

Neem contact met ons op

Neem rechtstreeks contact met ons op als het niet gelukt is om de antwoorden en oplossingen voor jouw ViewSonic producten te vinden.