Hoe kan ik mijn firmware op IFP8650/IFP7550/IFP6550/IFP5550 upgraden?

Toegepast model

1. Amerika: IFP**50 - Gen 1, IFP**50 - Gen 2, IFP**50 - Gen 3.

2. Azië-Pacific en Afrika: IFP**50, IFP**50-2, IFP**50-3.

3. Europa: IFP**50, IFP**50-2EP, IFP**50-3EP.

Een USB-update wordt gebruikt wanneer een OTA (over the air) update geen haalbare optie is of een volledige re-flash van de firmware vereist is.

Firmwarebestanden kunnen in het gedeelte ‘’Downloads’’ van de productpagina van elk model worden gevonden.

Als u het verschilt tussen OTA- en USB-firmware updates wilt weten, kunt u op de onderstaande link klikken.

Wat is het verschil tussen OTA- en USB-Drive Firmware Upgrades?

Update instructies:

1. Formatteer een USB-drive als FAT32 (Zie de onderstaande link voor instructies over het formatteren van een USB-drive naar FAT32).

Hoe kan ik een USB-Drive naar FAT32 formatteren?

2. Pak firmware bestanden uit op het USB-station.

a. Voor Gen. 1 eenheden (IFPxx50), extraheer de map 'upgrade_510’ naar de hoofdmap van uw USB-drive (FAT32).

b. Voor Gen. 2 eenheden (IFPxx50-2), extraheer de map ‘upgrade_551’ naar de hoofdmap van uw USB-drive (FAT32).

c. Voor Gen. 3 eenheden (IFPxx50-3), extraheer de map 'upgrade_8386' naar de hoofdmap van uw USB-drive (FAT32).

3. Steek de USB-stick in de zijkant van uw IFP.

a. Voor Gen 1 eenheden, steek de USB-drive in de USB 2.0 poort aan de zijkant van het apparaat naast de HDMI 1 poort.

b. Voor Gen 2 eenheden, steek de USB-drive in de USB 3.0 poort.

c. Voor Gen 3 eenheden, steek de USB-drive in welke USB-poort dan ook aan de zijkant van het apparaat.

Gen. 1

Gen. 2

Gen. 3

Er zijn twee methoden beschikbaar om de firmware op beeldschermen van de series IFPxx50 (Gen. 1), IFPxx50-2 (Gen. 2), en IFPxx50-3 (Gen. 3) te updaten:

A. Debug Menu Upgrade (Aanbevolen)

B. Power Key Upgrade (te gebruiken wanneer het scherm leeg is of wanener er geen toegang tot het debug-menu is)

A. Debug-Menu Upgrade Procedure:

Voor alles (Gen. 1, 2, en 3 eenheden):

1. Zet het paneel aan. Druk op “INPUT 9-9-1” op de afstandsbediening en het debug-menu zal verschijnen.

2. Selecteer Upgrade > Upgrade All, klik op “Enter” en bevestig.

3. De voedings-LED zal tijdens het upgradeproces rood en blauw knipperen. Wanneer u klaar bent, zal het paneel opnieuw opstarten en zal het Android kanaal openen. Het duurt ongeveer drie minuten om de upgradeprocedure te voltooien.

B. Power Key Upgrade Procedure:

Voor alles (Gen. 1,2, en 3 eenheden):

1. Begin met het paneel uitgeschakeld.

2. Schakel het paneel in. Zodra de aan/uit toets blauw wordt, houdt u de toets ingedrukt totdat deze snel rood en blauw begint te knipperen.

Het scherm zal worden geüpgraded. Wanneer u klaar bent, zal het paneel opnieuw opstarten en het Android kanaal openen. Het duurt ongeveer drie minuten om de upgradeprocedure te voltooien.

LET OP: De USB-update zal de IFP een volledig nieuw imago geven en alle door de gebruiker geïnstalleerde apps en gegevens verwijderen. Maak daarom een back-up van de bestanden.

Laatst gewijzigd: jan. 2021

Commercial Display Ondersteuning

General Questions Interactive Flat Panel